Bolu Ziraat Odası Başkanlığı 28.03.2015 tarihinde Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Bolu İl Müdürlüğü ile birlikte düzenlediği organizasyonla İl merkezi ve köylerinden yaklaşık olarak 500’e yakın çiftçiyi otobüslerle Konya Tarım fuarına götürdü.

Bolu  Ziraat Odası Başkan Yardımcısı Turan CEBECİ yaptığı açıklamada “Bu tür organizasyonlara çiftçimizin davet edilip tarımsal alanda teknolojinin getirmiş olduğu yeniliklerden haberdar olması lazım.Bizde oda yönetimi olarak çiftçimizin imkanlardan en iyi şekilde yararlanabilmesi için elimizden geleni yapmamız lazım.”dedi.

Bolu Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Turan CEBECİ fuarda çeşitli firma temsilcileri ve kurumlarla da ikili görüşmeler yaptı.Çiftçimize büyük ölçüde faydası olacak olan Silaj Paketleme Makinası ve Buğday ayırma (Sellektör) Makinası hakkında firma temsilcilerinden detaylı bilgi aldı.

IMG_8692 IMG_8696 IMG_8716